fbpx

Nu te grăbi să investești în Dubai dacă nu cunoști legislația!

Am rezolvat acest impediment și multe alte aspecte importante care te vor ajuta să investești inteligent în Dubai.

Ține cont de câteva aspecte importante înainte de investi în Dubai:

Atunci când vrei să investești în imobiliare în Dubai, trebuie să ții cont de câteva aspecte importante pentru a lua decizii informate și pentru a minimiza riscurile investiționale. Iată câteva dintre aceste aspecte:

1. Legislația: Este important să fii familiarizat cu legislația imobiliară din Dubai și să îți asumi faptul că aceasta poate diferi semnificativ de cea din țara ta de origine. De asemenea, trebuie să fii conștient de impozitele și taxele care se aplică în ceea ce privește proprietatea în Dubai.

2. Starea pieței imobiliare: Este esențial să îți faci temele înainte de a investi în imobiliare în Dubai și să fii la curent cu starea actuală a pieței imobiliare din zonă. Cunoașterea trendurilor și a evoluțiilor prețurilor te poate ajuta să iei decizii mai bune în ceea ce privește achiziționarea și vânzarea proprietăților.

3. Localizarea: Localizarea proprietății joacă un rol important în determinarea valorii sale și a randamentului investițional pe care îl poți obține. Dubai are o mulțime de zone atractive pentru investiții imobiliare, însă trebuie să analizezi cu atenție fiecare locație înainte de a lua o decizie.

4. Dezvoltatorul: Este important să investighezi dezvoltatorul care construiește proprietatea în care intenționezi să investești. Verifică istoricul și reputația dezvoltatorului, calitatea construcției și feedback-ul clienților anteriori.

5. Scopul investiției: Decide cu atenție scopul investiției tale în proprietatea din Dubai. Vrei să o închiriezi sau să o revinzi? Dacă vrei să o închiriezi, asigură-te că ai analizat cu atenție piața închirierilor din zona respectivă și că ai stabilit un preț corect și atractiv pentru chiriași.

În concluzie, investițiile în imobiliare în Dubai pot fi profitabile, însă trebuie să fii bine pregătit și să iei în considerare toți factorii relevanți înainte de a investi. Investiția în imobiliare în Dubai poate fi o oportunitate bună pentru a-ți diversifica portofoliul de investiții, însă asigură-te că analizezi cu atenție fiecare aspect înainte de a lua o decizie finală.

 

Casiana Dusa este un antreprenor pasionat și un avocat multi-jurisdicțional cu o experiență profesională de peste 12 ani, cu cunoștințe solide de legislație românească și din Emiratele Arabe Unite, certificată în domeniul finanțelor islamice, specializată în investiții străine și extinderea afacerilor în Orientul Mijlociu și în România.

Obiectivul ei principal este să exceleze în deschiderea de noi piețe pentru antreprenori de top, oferind asistență în finanțarea proiectelor și/sau oferind cu succes asistență juridică la cele mai înalte standarde, prin valorificarea know-how-ului său extins consolidat la nivel global.

Casiana este licențiată în drept la Universitatea din București și deține un LLM la Universitatea din Stockholm. În plus, ea a obținut mai multe certificări în domenii de drept / afaceri internaționale de la Universitatea Harvard, Academia de Drept Internațional de la Haga (sub egida Curții Internaționale de Justiție), Universitatea Leiden și Camera Internațională de Comerț, precum si certificare în drept comercial islamic și finanțe islamice de la institutul internațional CIMA.
De asemenea Casiana este membru la diverse organizații cu rezonanță în mediul de afaceri arab, printre care GIIIF – Global Islamic Impact Investment Forum și Dubai Chamber – Dubai Business Women Council.

 

Planificarea investițiilor:

  • Asistarea clienților pentru soluționarea eventualelor probleme apărute cu agențiile imobiliare din Dubai ori cu companiile de administrare a proprietății

  • Consultanță pentru examinarea și alegerea companiei de Property management potrivită

  • Consultanță privind disponibilitatea apartamentelor

  • Consultanță privind legislația din Dubai

  • Consultanță privind creditele ipotecare

  • Sprijin real în negociere

  • Sprijin în procesul de achiziție  – documentele și birocrație

Frequently asked questions

Cât costă serviciile de consultanță privind investițiile imobiliare în Dubai?

Serviciile de consultanță sunt personalizate în funcție de buget, ambiția ta, termenul limită și apetitul la risc. Sună chiar azi pentru o cotație de preț.

Reprezint o companie și doresc să fiu prezent pe piața din Dubai in alt domeniu decat cel imobiliar. Mă puteți ajuta?

Sigur. Mai întâi te vom familiariza cu cadrul legislativ din Dubai pe care îl stăpânim la perfecție. Mai apoi, în funcție de industria din care faci parte, îți putem organiza întâlniri de afaceri la cel mai înalt nivel posibil. Te vom asista pe tot parcursul întâlnirilor, astfel încât negocierile să fie un real succes.

Pot sa achiziționez o proprietate imobiliară în Dubai pe persoană juridică?

Da, dacă compania ta este înființată în EAU.

Se plătește TVA la achiziția de proprietăți?

La achiziția de proprietăți rezidențiale nu se plătește TVA, spre deosebire de achiziția de proprietăți comerciale care este supusă TVA de 5%

 

Aș dori să încep un business de la zero în Emirate. Mă puteți ajuta cu toți pașii necesari?

Desigur, primul pas este să aflăm despre ce este afacerea ta și ce așteptări ai. Apoi te vom ajuta să faci un plan de afaceri care să te apropie de scopul dorit și vom fi alături de tine pe tot parcursul procesului de dezvoltare.

Investește inteligent în Dubai!

Please fill out the form below. We will contact you as soon as possible.