fbpx

Evaluarea, instrumentul de bază al investitorilor inteligenţi

Care sunt principalele obiective ale strategiei de business şi principalele realizări ale companiei dumneavoastră în acest an?

Compania noastră ajută instituţiile, companiile şi oamenii să-şi evalueze corect şi rapid toate proprietăţile imobiliare, ceea ce duce la o îmbunătăţire considerabilă a calităţii vieţii. După o evaluare, totul devine echitabil şi clar. Prin urmare, dincolo de obiectivul de ne creşte cota de piaţă, urmărim în permanenţă gradul de satisfacţie al clienţilor noştri.

O realizare principală este extinderea portofoliului de servicii, ajutând investitorii să identifice cele mai bune oportunităţi de investiţii în imobiliare şi afaceri profitabile. O altă realizare este legată de inovaţie, fiind singura companie din România care oferă servicii de evaluare a activităţii din trecut a Primăriilor.

3NAI-Romania-evaluare-fabrica-productie-anevar-evaluare-firma-evaluare-terenuri-agricole-evaluare-hala-evaluare-hotel-evaluare-pensiune-raport-evaluare-2

Evaluăm riguros, vindem şi facem recomandări privind proprietăţile imobiliare, deciziile noastre fiind bazate întotdeauna pe date reale, informaţii cheie şi studii solide de piaţă.

Care au fost cei mai importanți trei factori care au marcat evoluția industriei/industriilor în care activați?

  1. Dinamica pieţei imobiliare
  2. Cadrul legislativ
  3. Schimbarea de comportament a oamenilor

Ce vă motivează să vă treziți în fiecare dimineață să faceți business în România?

Împlinirea. Pe care o ai sau nu în business. N-o poţi mima. Ştiind că pot contribui în mod real la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor, mărturisesc că nu am nevoie de motive suplimentare.