fbpx

Evaluarea firmei într-un context economic bolnav îți poate arǎta direcția sǎnǎtoasǎ de urmat

Dacă îți cauți noi parteneri de afaceri, dacă vrei să vinzi afacerea sau să te retragi din firmă, e timpul să afli cât anume valorează firma ta. O evaluare îți demască imediat orice amenințare reală externă sau internă, astfel încât proprietarii pot lua decizii în timp util care să salveze situația. Dacă știi adevărul, îl poți gestiona, spune Andrei Botiș, CEO-ul NAI România & Moldova.

Antreprenorul român

Profituri rapide, rezultate uluitoare și satisfacție garantată! Asta propun astăzi mulți “guru” în consultanța de business, ori noi ne gândim deseori la afaceri ca la o livadă cu fructe, de exemplu. Poți sări de la floare direct la etapa de recoltare? O bună parte dintre proprietarii de azi nu mai dau timpului răgaz, muncesc din greu și se concentrează exclusiv asupra premiului de la finalul cursei și nu asupra procesului, al traseului care deseori e plin de beneficii și satisfacție.

Proprietarii pot povesti despre afacerile lor zile întregi fără să se repete, iar treaba asta e un lucru cu adevărat prețios pentru că demonstrează atașamentul și nivelul de implicare, dar când vine vorba despre evaluare, cifrele vorbesc în locul lor. Şi o fac clar, limpede pentru toată lumea. Fără adăugiri, complimente inutile, make-up sau retușuri.