fbpx

Închiriere proprietăți comerciale

Identificăm rapid locațiile ideale pentru afacerea ta.
Asigurăm eficiența operațională.

Cere o ofertă chiar azi oriunde în Romania și Republica Moldova

Sună la 𝟎𝟑𝟏𝟏𝟎𝟏𝟏𝟖𝟗𝟎

Servicii pentru proprietari

Project Leasing

Dedicați să operăm prin perspectiva proprietarului, ne propunem să răspundem tuturor nevoilor de leasing, de la închiriere, reînnoiri și extinderi.

Servicii de management

Profesioniștii noștri în administrarea proprietății lucrează în tandem cu brokerii noștri pentru a crea o echipă care să maximizeze valoarea unui activ pentru proprietarii de proprietăți, oferind o gamă completă de servicii de management, de la achiziție la operațiuni de zi cu zi și până la dispoziție.

Evaluarea proprietății

Experți în domeniul imobiliar local, profesioniștii NAI România îți oferă informații importante de neegalat.

Recomandările nostre sunt rapide, precise și eficiente privind evaluările proprietăților. Dincolo de experiența de necontestat, îți punem la dispoziție date istorice relevante, elemente cheie care ajută în stabilirea cotațiilor de preț.

Servicii pentru chiriași

Reprezentarea chiriașilor

Lucrăm îndeaproape cu chiriașii și negociem în numele lor cei mai buni termeni posibili, ținând cont de interesele sale.

Consultanță specializată

Cu o lungă istorie de ocupanți de birouri de consultanță, NAI România oferă servicii cu valoare adăugată precum bugetare, performanță, managementul locului de muncă și benchmarking.

Benchmarking-ul reprezintă un proces structurat pentru compararea practicilor de lucru ale organizației cu practici similare identificate în alte organizații și implementarea celor mai bune idei în procesele proprii, cu rolul de îmbunătățire a calității.

Servicii pentru corporații

NAI Romania oferă o gamă largă de servicii corporative pentru clienții noștri ocupanți, oferind o experiență vastă în managementul facilităților, analize de fezabilitate, audituri de închiriere, inginerie de proces, informare juridică și management al riscului.

Cercetare

Esențial atât pentru gândirea strategică pe termen lung, cât și pentru tacticile de zi cu zi, cercetarea noastră de piață se concentrează pe tendințele de investiții, activitatea locală și ratele de închiriere (printre multe altele) pentru a crea și transmite cel mai bun curs de acțiune în planurile tale de dezvoltare.

Servicii de închiriere proprietăți comerciale.

Cere o ofertă chiar azi oriunde în Romania și Republica Moldova

Sună la 𝟎𝟑𝟏𝟏𝟎𝟏𝟏𝟖𝟗𝟎