Despre noi

Compania noastră ajută instituțiile, companiile şi oamenii să-şi evalueze corect şi rapid toate proprietăţile imobiliare, ceea ce duce la o îmbunătăţire considerabilă a calității vieții. După o evaluare, totul devine echitabil şi clar. Prin urmare, dincolo de obiectivul de ne creşte cota de piață, urmărim în permanentă gradul de satisfacție al clienţilor noştri.

Evaluăm riguros, vindem şi facem recomandări privind proprietăţile imobiliare, deciziile noastre fiind bazate întotdeauna pe date reale, informații cheie și studii solide de piață.

Valorile companiei

Responsabilitate. Ne asumǎm deciziile şi suntem conştienţi de consecinţele acţiunilor noastre.

Protejarea mediului înconjurǎtor. Susţinem construcţia Clǎdirilor Verzi, un concept nou pe piaţa din România, dar cu mare impact mediatic şi social în tarile dezvoltate.

Integritatea. Cerem atât de la noi şi cât şi de la partenerii noştri respectarea celor mai înalte standarde etice, iar serviciile trebuie să fie de cea mai înaltă calitate şi livrate în timpul promis.

De peste un deceniu, Appraisal & Valuation SA, deținătorul brandului NAI pentru România și Republica Moldova, a avut o evoluție ascendentă. În acest moment, am ajuns într-o poziție din care putem valorifica mai bine oportunitățile de dezvoltare de pe piața în creștere pe care evoluăm. NAI Romania este unul dintre liderii de piață în domeniul evaluărilor si a soluțiilor pentru dezvoltatorii imobiliari și nu a ajuns aici întâmplător. Ne-am dorit întotdeauna să ajutăm în mod real oamenii si companiile, de aceea privim problemele din punctul lor de vedere. Această perspectivă depășește bariera de comunicare și dezvoltă relațiile pe termen lung.

Strategia noastră de creștere se bazează pe două atuuri:

– Pe de o parte, expertiza deținută de echipa noastră de specialiști, unii  dintre cei mai buni de pe piața evaluărilor;
– Pe de altă parte, am prevăzut resurse financiare pentru expansiune.a business-ului, care vor fi completate de finanțarea atrasă de pe piața de capital.

Strategie de dezvoltare – Oportunități

Ne vom extindem activitatea prin achiziții de firme specializate de pe piața serviciilor conexe:

– administrarea imobilelor;
– project management;
– consultanța și expertiza tehnică;
– facility management;
– consultanța imobiliară;
– contabilitate;
– audit;
– consultanța financiară;
– asigurări.

Evaluare Primărie

O realizare principală este extinderea portofoliului de servicii, ajutând investitorii să identifice cele mai bune oportunități de investiții în imobiliare și afaceri profitabile. O altă realizare este legată de inovație, fiind singura companie din România care oferă servicii de evaluare a activității din trecut a Primăriilor.

Noii primari investiţi vor putea afla cu exactitate ce s-a întâmplat în timpul vechii conduceri.

Astfel, se vor putea lua decizii înţelepte bazate pe date reale care sǎ ajute la atingerea obiectivele propuse.

Real Estate Solutions - soluții complete pentru dezvoltatorii imobiliari

Real Estate Solutions, serviciile complete care propulsează afacerile imobiliare la nivelul următor.

NAI GLOBAL

NAI Romania este unul dintre leaderii de piaţǎ pentru servicii de evaluǎri, fiind reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova. NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume. NAI Global gestionează o rețea de 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume.