fbpx

Appraisal & Valuation lansează un departament dedicat investiţiilor inteligente în Dubai

Appraisal and Valuation, deţinătorul brandului NAI Romania, lansează un departament dedicat investiţiilor în Emiratele Arabe Unite, atât în domeniul imobiliar, prin parteneriate cu dezvoltatori de top, cât şi în alte domenii cheie, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

Expertiza juridică şi investiţională de specialitate este asigurată de Casiana Duşa, fondator al Romanian Arab Investments House şi partener strategic al APP pentru Orientul Mijlociu. Cu o experienţă profesională de peste 12 ani, Casiana are cunoştinţe solide de legislaţie românească şi emirateză, este certificată în domeniul finanţelor islamice, fiind specializată în investiţii străine şi extinderea afacerilor în Orientul Mijlociu şi în România.

„Multe dintre companiile româneşti care oferă produse şi servicii de calitate nu se pot extinde în Emiratele Arabe Unite, această colosală piaţă de desfacere, pentru că nu cunosc legislaţia şi nu au conexiunile necesare pentru a dezvolta aici afaceri cu adevărat prospere. Appraisal & Valuation pune la dispoziţie experţi care cunosc îndeaproape legislaţia Emiratelor Arabe Unite, stabilesc întâlnirile de afaceri cu factorii interesaţi, organizează importante misiuni de afaceri şi oferă soluţii concrete de intrare pe această piaţă. Mai mult decât, una dintre priorităţile Appraisal & Valuation este de a promova potenţialul extraordinar al proiectelor româneşti şi de a le duce la următorul nivel prin atragerea de investiţii străine din Orientul Mijlociu” a declarat Casiana Duşa, Partener Strategic al NAI Romania pentru Orientul Mijlociu.

De asemenea, Appraisal and Valuation va efectua demersuri intense în relaţia cu importanţi jucători de pe piaţa emirateză pentru promovarea investiţiilor cu randament ridicat în proiecte de referinţă dezvoltate în România în domenii cheie precum construcţii şi imobiliare, IT, digitalizare, oil & gas, green energy, logistics.

„Ne dezvoltăm continuu prin adăugarea unor noi servicii complementare cu cele de evaluare deja existente. Casiana Duşa deţine know-how-ul aferent negocierilor de afaceri la nivel înalt. În plus, realizările impresionante din trecut o recomandă din plin pentru acest rol strategic. Ţin să menţionez că piaţa din Dubai este foarte selectivă atunci când vine vorba de calitatea produselor sau a serviciilor, precum şi a termenelor de livrare promise. De aceea, vom ataşa evaluări riguroase care pot fi verificate rapid de către partenerii din Emiratele Arabe Unite şi astfel vom contura creşterea companiilor româneşti. În plus, în următoarea perioadă vom derula o serie de activităţi menite să atragă investitorii din Orientul Mijlociu catre proiecte importante din România”, a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Appraisal and Valuation, prin departamentul său dedicat investiţiilor în Emiratele Arabe Unite, a semnat un memorandum de cooperare cu una dintre cele mai mari companii deţinute de familia regala, în scopul atragerii antreprenorilor români interesaţi să investească şi să se extindă în Emiratele Arabe Unite, cu un accent special pe emiratul Dubai. 

Parteneriatul vizează companiile româneşti de dimensiuni medii şi mari care intenţionează să dezvolte proiecte importante şi care au nevoie de sprijin din partea factorilor de decizie guvernamentali şi de un parteneriat local puternic pe termen lung pentru a genera clienţi importanţi. În perioada următoare, Appraisal and Valuation va lansa împreună cu acest birou o campanie de promovare detaliată a tuturor beneficiilor oferite.