fbpx

Appraisal & Valuation, singura companie de evaluări listată la bursă, câștigă al doilea contract în valoare de 574.888 lei cu Hidroelectrica

  • Compania Hidroelectrica se află astăzi, în plină expansiune înregistrând în primul semestru al anului 2021, o cifră de afaceri de 3,2 miliarde de lei, în creştere cu 77,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
  • Contractul de evaluare a imobilizărilor corporale din patrimoniul Hidroelectrica a fost câștigat de Appraisal & Valuation în urma unei licitații publice și va dura 45 de zile.

București, 20.12.2021. Appraisal & Valuation SA (deținătorul brandului NAI Romania și unul dintre liderii pieței de evaluări, indicativ bursier APP) anunță câștigarea prin licitație publică a contractului de evaluare a imobilizărilor corporale aflate în patrimoniul societăților S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. și S.S.H. Hidroserv S.A. Contractul are o valoare de 574.888 lei (peste 116.000 de euro), fără TVA, și se va desfășura pe parcursul a 45 de zile.

„Fiind cea mai valoroasă companie de Stat din România, Hidroelectrica se află astăzi într-un proces complex de expansiune, evaluarea activelor pentru raportare financiară  fiind extrem de importantă înrezultatele anuale. 

Suntem extrem de bucuroși că am fost selectați să evaluăm toate activele deținute de Hidroelectrica, în procesul de selecție contând foarte mult experiența dobândită  de-a lungul timpului de către echipă în evaluarea activelor din domeniul energiei.

Hidroelectrica este un nume de referință pentru întreaga Uniune Europeană, ceea ce ne aduce un plus de credibilitate în fața potențialilor mari clienți’’, a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Acțiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Compania a derulat un plasament privat de acțiuni, care s-a desfășurat cu succes. Plasamentul privat de acțiuni, precum și operațiunile referitoare listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piața de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață, crearea unor divizii noi, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.

###

Despre Appraisal & Valuation SA

Fondată în 2010, Appraisal & Valuation SA este deținătorul brandului NAI Romania, fiind unul dintre liderii de piaţǎ pentru servicii de evaluǎri și în același timp, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova. NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, formată din 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume.

Portofoliul de servicii al companiei cuprinde: evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, evaluarea obiectelor de artă, a terenurilor agricole, a fermelor de producție, a halelor de depozitare și producție, microhidrocentrale, parcuri eoliene si fotovoltaice, precum și ale echipamentelor tehnice. 

Appraisal & Valuation SA este membru corporativ al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați (ANEVAR), organizație profesională de utilitate publică, fără scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizați care dobândesc această calitate, în condițiile legii.

Pentru informații suplimentare:

Ciprian Diaconu

e-mail: office@nairomania.ro