fbpx

APPRAISAL & VALUATION anunţă achiziţia platformei evaluari-arta.ro, ce oferă servicii de evaluare online a operelor de artă şi a obiectelor de colecție

Appraisal & Valuation SA (deţinătorul brandului NAI Romania şi unul dintre liderii pieţei de evaluări, simbol bursier APP) a achiziţionat platforma online evaluari-arta.ro, locul unde clienţii beneficiază de expertiză autorizată privind valoarea obiectelor de artă pe care le deţin, fără efortul de a se deplasa, conform unui comunicat remis redacţiei.

„Iubesc arta şi adevărul în aceeaşi măsură. Misiunea mea este să ajut oamenii să obţină rapid preţul corect pentru obiectelor de artă pe care le cumpără, le vând sau le moştenesc”, a declarat Cristian Gavrilă, fondatorul şi coordonatorul proiectului evaluari-arta.ro.

„Am identificat încă de acum 10 ani nevoia de a evalua online obiectele de artă, însă atunci nu existau servicii la nivelul profesionist care să satisfacă pe deplin aşteptările clienţilor. Astăzi, platforma modernă evaluari-arta.ro se bucură de prezenţa unor experţi de renume în domeniu, aceştia fiind acreditaţi de Ministerul Culturii, având experienţă practică în piaţa de artă şi de obiecte de colecţie, dobândită în galerii şi case de licitaţii importante din România. Evaluarea obiectelor de artă este un domeniu ce completează paleta de servicii de evaluări oferite de compania noastră, acest fapt fiind în deplin acord cu viziunea companiei noastre ce presupune dezvoltarea continuă pe orizontală, adaugând noi servicii complementare celor existente. Această strategie pe termen mediu şi lung ne asigură creşterea continuă şi oferă previzibilitate afacerilor companiei”, a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Citește mai mult pe bursa.ro

https://www.bursa.ro/appraisal-valuation-anunta-achizitia-platformei-evaluari-artaro-ce-ofera-servicii-de-evaluare-online-a-operelor-de-arta-si-a-obiectelor-de-colectie-63741443